LEGUWE представляє на ARCHIDEX інноваційні пластикові рішення

Foshan Shunde Leguwei Plastics Industrial Co., Ltd. представить передові пластикові рішення, які будуть сяяти на майбутній ARCHIDEX (Малайзійська виставка архітектури, дизайну інтер’єру та будівництва). Виставка, яку заплановано провести в конференц-центрі Куала-Лумпура в Малайзії з 3 по 6 липня 2024 року, надасть LEGUWE платформу для демонстрації своїх останніх продуктів і взаємодії з професіоналами галузі та потенційними клієнтами. Стенд компанії № 6k102 стане фокусом для відвідувачів, які шукають інноваційні рішення з пластику для різноманітних застосувань у будівництві та дизайні інтер’єру.

переглянути деталі
Вивчення гнучкості гнучкої дерев’яної зернистої ПВХ L-форми Leguwe для кутових країв

Коли справа доходить до проектів покращення будинку, пошук правильних матеріалів, які забезпечують як довговічність, так і гнучкість, є важливим. Одним з таких матеріалів, який набув популярності в останні роки, є обробка ПВХ. Зокрема, гнучка дерев’яна обробка L-форми Leguwe Corner Edge Trim з ПВХ привернула увагу багатьох власників будинків і підрядників завдяки своїй унікальній комбінації естетики, схожої на дерево, і властивої ПВХ гнучкості.

переглянути деталі
Яке найбезпечніше кріплення для сходів?: гнучка екологічно чиста пластикова ПВХ пряжка для сходів Leguwe

Коли справа доходить до забезпечення безпеки наших будинків і громадських місць, одним аспектом, який часто ігнорують, є конструкція та матеріали, з яких виготовлені сходи. Наконечники сходів відіграють важливу роль у запобіганні ковзанню та падінню, особливо на сходах з інтенсивним рухом людей. У цій статті ми обговоримо важливість вибору найбезпечнішої окантовки для сходів і те, як гнучка екологічно чиста пластикова окантовка для сходів Leguwe виділяється як перший вибір у цьому відношенні.

Розуміння універсальності спіненого ПВХ листа

Що стосується універсальних матеріалів для будівництва та промисловості, то листи спіненого ПВХ є відмінним вибором. Цей інноваційний матеріал, також відомий як пластикові пінополівінілові стрічки, має широкий спектр переваг і застосувань, що робить його популярним вибором для різноманітних проектів.

Відкрийте для себе універсальність ПВХ-профілів Leguwe

Пластикові U-образні профільні планки змінюють правила гри, коли йдеться про універсальні та міцні матеріали. ПВХ U-профільні смуги Leguwe є одним із таких продуктів, який викликає хвилю в різних галузях промисловості. Завдяки своїм унікальним властивостям і адаптивності цей інноваційний матеріал знайшов широке застосування.

переглянути деталі
Розуміння важливості перехідних профілів для підбору підлог

Що стосується підлоги, фінішні штрихи мають вирішальне значення для створення бездоганного та вишуканого вигляду. Перехідні профілі відіграють важливу роль у досягненні цього, забезпечуючи плавний і красивий перехід між різними типами підлогового покриття. У цьому блозі ми дослідимо важливість перехідних профілів і те, як такі продукти, як перехідні профілі Leguwe для підлогового покриття з ПВХ і декоративні профілі Leguwe Soft Vinyl Transition, можуть покращити загальний вигляд вашого простору.

переглянути деталі
Зовнішнє оздоблення з ПВХ: з’єднання довгих ділянок. Перед нанесенням будь-якого клею чи кріпильних елементів завжди корисно висушити ваші деталі, щоб перевірити, чи добре ви підійшли.

Коли справа доходить до прикріплення великої кількості зовнішньої обробки з ПВХ, важливо приділити час, щоб забезпечити належне підгонку, перш ніж використовувати будь-який клей або кріплення. Попереднє сухе встановлення деталей заощадить ваш час і клопоти пізніше. Настил із ПВХ є популярним вибором для до...