Leave Your Message

Вести

Надворешна ПВЦ облога: Спојување на долги работи Секогаш е добра идеја да се исушат вашите парчиња за да се види дали добро се вклопуваат пред да нанесете лепило или сврзувачки елементи.

Надворешна ПВЦ облога: Спојување на долги работи. Секогаш е добра идеја да се исушат вашите парчиња за да се види дали добро се вклопуваат пред да нанесете лепило или сврзувачки елементи.

2024-03-21
Кога станува збор за прицврстување на големи количини на надворешни ПВЦ облоги, важно е да одвоите време за да обезбедите соодветно вклопување пред да користите лепило или сврзувачки елементи. Претходното сушење на делови ви заштедува време и мака подоцна. ПВЦ облогата е популарен избор за надворешно...
погледнете ги деталите
Влијание на ПВЦ врз градежната индустрија

Влијание на ПВЦ врз градежната индустрија

2024-03-21

ПВЦ (поливинил хлорид) игра важна улога во градежната индустрија, главно вклучувајќи ги следните аспекти: Градежни материјали: ПВЦ широко се користи во производството на прозорски рамки, цевки, подови, ѕидни панели и покривни материјали. Неговата отпорност на корозија и атмосферски влијанија го прави популарен градежен материјал. Материјал за изолација: ПВЦ има одлични изолациски својства и често се користи во електрични водови, изолациски материјали и материјали за покривање на жица за да се обезбеди безбедност на зградите.

погледнете ги деталите