Νέα

Η LEGUWE παρουσιάζει καινοτόμες πλαστικές λύσεις στο ARCHIDEX

24-06-2024

Η Foshan Shunde Leguwei Plastics Industrial Co., Ltd. θα φέρει αιχμής πλαστικές λύσεις για να λάμψουν στην επερχόμενη έκθεση ARCHIDEX (Malaysian Architecture, Interior Design and Construction Exhibition). Η έκθεση, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία από τις 3 έως τις 6 Ιουλίου 2024, θα προσφέρει στην LEGUWE μια πλατφόρμα για να παρουσιάσει τα πιο πρόσφατα προϊόντα της και να αλληλεπιδράσει με επαγγελματίες του κλάδου και πιθανούς πελάτες. Το περίπτερο της εταιρείας με αριθμό 6k102 θα είναι το επίκεντρο για τους επισκέπτες που αναζητούν καινοτόμες πλαστικές λύσεις για μια ποικιλία εφαρμογών κατασκευής και εσωτερικής διακόσμησης.

προβολή λεπτομέρειας
Εξερευνώντας την ευελιξία του εύκαμπτου ξύλινου κόκκου από PVC με σχήμα L με γωνιακή επένδυση

17-06-2024

Όταν πρόκειται για έργα οικιακής βελτίωσης, η εύρεση των κατάλληλων υλικών που προσφέρουν τόσο ανθεκτικότητα όσο και ευελιξία είναι απαραίτητη. Ένα τέτοιο υλικό που έχει κερδίσει δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια είναι η επένδυση PVC. Συγκεκριμένα, το Leguwe Flexible Wooden Grain PVC L Shape Corner Edge Trim έχει τραβήξει την προσοχή πολλών ιδιοκτητών σπιτιού και εργολάβων λόγω του μοναδικού συνδυασμού της αισθητικής που μοιάζει με ξύλο και της εγγενούς ευελιξίας του PVC.

προβολή λεπτομέρειας
Ποιο είναι το πιο ασφαλές ρύγχος σκάλας;:Εύκαμπτη φιλική προς το περιβάλλον πλαστική πόρπη σκάλας Leguwe

Όσον αφορά τη διασφάλιση της ασφάλειας των σπιτιών και των δημόσιων χώρων μας, μια πτυχή που συχνά παραβλέπεται είναι ο σχεδιασμός και τα υλικά των μύτης σκαλοπατιών. Οι μύτες των σκαλοπατιών διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην πρόληψη ολισθήσεων και πτώσεων, ειδικά σε σκάλες με μεγάλη κυκλοφορία. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τη σημασία της επιλογής της ασφαλέστερης μπορντούρας σκάλας και πώς η ευέλικτη φιλική προς το περιβάλλον πλαστική μπορντούρα σκάλας από PVC της Leguwe ξεχωρίζει ως η πρώτη επιλογή από αυτή την άποψη.

προβολή λεπτομέρειας
Κατανόηση της ευελιξίας του αφρώδους φύλλου PVC

Όσον αφορά τα ευέλικτα υλικά για τις κατασκευαστικές και μεταποιητικές βιομηχανίες, τα φύλλα από αφρώδες PVC είναι μια εξαιρετική επιλογή. Γνωστό και ως πλαστικές ταινίες φιλέτου από αφρώδες PVC, αυτό το καινοτόμο υλικό έχει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων και εφαρμογών, καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή για μια ποικιλία έργων.

Ανακαλύψτε την ευελιξία των προφίλ U-καναλιού PVC της Leguwe

27-05-2024

Οι πλαστικές λωρίδες προφίλ καναλιού U αλλάζουν το παιχνίδι όταν πρόκειται για ευέλικτα και ανθεκτικά υλικά. Το Leguwe PVC U Channel Profile Strips είναι ένα τέτοιο προϊόν που κάνει πάταγο σε διάφορες βιομηχανίες. Λόγω των μοναδικών ιδιοτήτων και της προσαρμοστικότητάς του, αυτό το καινοτόμο υλικό έχει βρει ευρείες εφαρμογές.

προβολή λεπτομέρειας
Κατανόηση της σημασίας των προφίλ μετάβασης για τα ίδια δάπεδα

Όταν πρόκειται για δάπεδα, οι τελευταίες πινελιές είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία μιας απρόσκοπτης και γυαλισμένης εμφάνισης. Τα προφίλ μετάβασης διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην επίτευξη αυτού του στόχου, παρέχοντας μια ομαλή και όμορφη μετάβαση μεταξύ διαφορετικών τύπων δαπέδων. Σε αυτό το ιστολόγιο θα διερευνήσουμε τη σημασία των προφίλ μετάβασης και τον τρόπο με τον οποίο προϊόντα όπως τα προφίλ λωρίδων μετάβασης δαπέδου Leguwe PVC και τα διακοσμητικά προφίλ μετάβασης από μαλακό βινύλιο Leguwe μπορούν να βελτιώσουν τη συνολική εμφάνιση του χώρου σας.

προβολή λεπτομέρειας
Εξωτερική επένδυση PVC: Συναρμολόγηση Long Runs Είναι πάντα καλή ιδέα να στεγνώνετε τα κομμάτια σας για να δείτε αν έχετε καλή εφαρμογή πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε κόλλα ή κουμπώματα.

21-03-2024
Όταν πρόκειται για την τοποθέτηση μεγάλων ποσοτήτων εξωτερικών επενδύσεων PVC, είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να εξασφαλίσετε τη σωστή εφαρμογή πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε κόλλα ή συνδετήρες. Η εκ των προτέρων στεγνή εγκατάσταση εξαρτημάτων σας εξοικονομεί χρόνο και ταλαιπωρία αργότερα. Το δάπεδο PVC είναι μια δημοφιλής επιλογή για εξω...