Leave Your Message

Malamalama i le Taua o le PVC Sima Tasi Tu'u Su'esu'e

2024-08-26 08:30:00

A o'o i galuega sima, e taua tele le fa'alogo i fa'amatalaga mo le ausiaina o se fa'apolofesa ma fa'amae'a mae'a. O se tasi itu taua o le fausiaina o sima e masani ona le iloa o le faʻaaogaina o fasi pepa. O fasipepa nei, aemaise lava i latou e faia i le PVC, e tele sona sao i le fausiaina o pito mama ma sa'o i fausaga sima. I lenei blog, o le a tatou suʻesuʻeina le taua oSima PVC pito i'a tulimanu pitoma la latou matafaioi i galuega sima.

 

PVC Sima sa iai Tu'umanu Su'esu'e-2cf9

O le chamfer o se pito faʻafefeteina e faia i le vaeluaga o luga o le lua, e masani lava ile 45-tikeri le maualuga. I galuega sima, e fa'aogaina ai fa'alava e puipuia ai le ta'ape ma fa'atupuina ai se sologa lelei i le va o luga ole laiga. O le mea leaSima PVC pito i'a tulimanu pitosau i le taaloga. O fasi pepa nei ua mamanuina faapitoa e tuu i pito o sima e fausia ai tulimanu mama. Latou te le gata ina faʻaleleia atili le faʻaogaina o le fausaga sima ae e maua ai foʻi faʻamanuiaga aoga.

 

pvc-sima-mua-su-su-su'u-strip-4rcl

O se tasi o itu taua o le fa'aogaina o sima PVC pito i luga o tulimanu pito i tua o lo latou tumau ma le tetee atu i le susu. E le pei o fasi laupapa la'au fa'aleaganu'u, e le mafai ona pala, fa'afefete, pe fulafula fo'i fasi pepa PVC pe a susū, ma fa'aoga lelei mo le fa'aogaina o le sima. E le gata i lea,PVC fa'amau fa'ailogae mama ma faigofie ona taulimaina, e mafai ai mo le faʻapipiʻiina vave ma lelei.

 

E le gata i lea, o fasi sima pito i tua o le PVC e maua i lapopo'a ma foliga eseese e fa'aoga ai manaoga sima eseese. Pe o le fa'atupuina o pito i luga o koluma, fa'alava, po'o papa, o nei fasipepa e ofoina atu le fa'aogaina ma le fetuutuunai i galuega fau sima.

 

PVC Sima Su'esu'e Su'ega Si'a-1lfm

I le faaiuga,Sima PVC pito i'a tulimanu pitoose vaega taua i le ausiaina o fausaga sima sa'o ma foliga faapolofesa. O lo latou gafatia e fausia ai pito mama, tete'e i le susu, ma le fegalegaleai e avea ai i latou ma aseta taua i le fausiaina o sima. E ala i le malamalama i le taua o nei fasi pepa, e mafai e le au fai konekarate ma le au faufale ona fa'amautinoaina o latou galuega sima e ausia tulaga maualuga o le lelei ma le gaosiga.

 

Telefoni: + 86 757-23668166

Imeli: leguwe@aliyun.com