Leave Your Message

Malamalama i le Taua o Leguwe PVC Folafolaga Ufiufiga Transition Strip Profiles

2024-08-19 08:30:00

O se mea e masani ona le amana'ia ae taua tele pe a o'o mai i le fa'apipi'iina o fola o le fa'asologa o le fa'asologa o mea. O lenei vaega itiiti ae malosi e faia se sao taua i le faʻamautinoaina o se faʻamaeʻaina ma faʻapolofesa faʻamaeʻaina i lau poloketi fola. I totonu o lenei blog o le a tatou suʻesuʻeina le lalolagi o faʻasologa o suiga, taulaʻi faʻapitoa iLeguwe PVC fola o lo'o ufiufi fa'ailoga fa'asolo.

 

leguwe-pvc-flooring-cover-transition-strip-profile-30i0

O le fa'asolo o le fola o se fasi mea vaapiapi e ufiufi ai le va i le va o ituaiga fola eseese e lua, e pei o fola laupapa malo i se kapeta, po'o le fola o le fola o le vinyl. E le gata e maua ai se sologa lelei i le va o luga e lua, ae e puipuia ai foʻi pito o le fola ma puipuia ai faʻalavelave faʻalavelave.

 

Leguwe PVC fola o lo'o ufiufi fa'ailoga fa'asoloose fofo sili mo le ausiaina o se foliga mama, fa'aiila i so'o se avanoa. O le faʻamatalaga e faia i mea PVC umi ma le faʻaogaina lelei o le ofuina ma e fetaui lelei mo nofoaga maualuluga. O lona mamanu fa'alelei ma le tele o lanu lanu e tu'ufa'atasia fa'atasi ma ituaiga eseese o fola, fa'aleleia atili le matagofie o le potu.

 

leguwe-pvc-flooring-cover-transition-strip-profile-4geh

O se tasi o faʻamanuiaga autu o le faʻaogaina o le Leguwe PVC faʻasologa o faʻasologa o faʻamatalaga o le faigofie o le faʻapipiʻiina. Faatasi ai ma lona faʻaogaina faigofie, e faʻapipiʻi faigofie, faʻasaoina le taimi ma taumafaiga aʻo faʻapipiʻi. E le gata i lea, o le maualalo o le tausiga o mea e manaʻomia e avea ai ma filifiliga aoga mo fale nofo ma pisinisi.

 

E le gata i lea,Leguwe PVC talaaga otootosaunia se pa puipui mai le susu, pefu ma otaota, faʻamautinoa le umi o le fola o le fola ma faʻaitiitia le lamatiaga o le faʻaleagaina. E taua tele lenei mea i nofoaga e masani ona masaa pe susu, e pei o umukuka, faletaele, ma faitotoa ulufale.

leguwe-pvc-flooring-ufi-sui-strip-profile-1sox

 

I se aotelega,Leguwe PVC fola o lo'o ufiufi fa'ailoga fa'asolotu'ufa'atasiga fa'atinoga, tumau ma mea fa'alelei, ma avea ai ma vaega taua o so'o se galuega fa'avae. E ala i le teu fa'afaigaluegaina o fasipepa suiga maualuga, e mafai ona e fa'aleleia atili le foliga atoa ma le fa'atinoga o lau fola a'o fa'amautinoaina se suiga saogalemu ma le sologa lelei i le va o luga ole laiga.

 

Telefoni: + 86 757-23668166

Imeli: leguwe@aliyun.com