Leave Your Message

O le taua o sima i sima

2024-07-22 08:30:00
pvc-sima-sa-mua-su-su-sui-siva-3i8r

I le fausiaina o sima, o le gauai atu i auiliiliga e taua tele i le ausiaina o se tulaga maualuga. O se itu e masani ona le amana'ia o le sima, o le chamfer, lea e iai sona sao taua i le aotelega o foliga ma le tumau o le fausaga sima. I totonu o lenei blog, o le a matou suʻesuʻeina le taua o chamfers i sima ma pe faʻafefeaPVC sima pito pito i lumae mafai ona fesoasoani e ausia taunuuga e manaʻomia.

 

O le chamfer o se bevel e faia i le mea e lua e fetaui ai luga, e pei o le mea e fetaui ai le puipui ma le fola poʻo le mea e fetaui ai puipui e lua. O nei chamfers e tele faʻamoemoega taua i le fausiaina o sima. Muamua, o le chamfering e fesoasoani e puipuia ai pito sima mai le ta'e ma ta'e, aemaise lava i nofoaga e feololo ai tagata. E ala i le fa'atupuina o se suiga fa'ase'e sologa lelei, e fa'aitiitia ai le ono a'afia o le a'afiaga ma fa'aitiitia ai le fa'aleagaina o pito.

 

pvc-sima-sa-mua-su-su-sui-mea-46e0

E le gata i lea, o chamfers e faʻaleleia ai le matagofie o le fausaga sima. O pito fa'ata'amilomilo e fa'atupu ai se foliga fa'amalieina ma fa'aopoopoina se pa'i fa'apitoa i le ata atoa. Pe o se auala e nonofo ai po'o se fale fa'atau pisinisi, e fesoasoani fa'aola e fausia ai se foliga fa'alelei ma fa'apolofesa.

 

Ina ia ausia se faʻamaʻi saʻo ma tumau, faʻaaogaina oPVC sima pito pito i lumae matua fautuaina. O fasipepa nei ua mamanuina ina ia faigofie ona ofi i luga o le fomu, e maua ai se ata mama, e oo lava i le lau. O mea PVC e umi ma susu-tete'e, fa'amautinoaina o lo'o fa'atumauina e fa'alava fa'alava o latou foliga ma lelei i le taimi atoa o le sasa'aina ma le fa'amaloloina o sima.

 

pvc-sima-sa-mua-su-su-sui-siva-2ycg

I se aotelega, o chamfers i sima e faʻaoga uma ma faʻalelei. Latou te puipuia pito mai le faʻaleagaina ma faʻaleleia atili le vaʻaia o le fausaga. I le faʻaaogainaPVC sima pito pito i luma, e mafai e le au faufale faufale ona faʻamautinoaina o loʻo faʻapipiʻiina saʻo le vaʻa, e maua ai se faʻamaʻi sima umi ma mataʻina. O le isi taimi e te galue ai i se poloketi sima, ia manatua le taua o le fa'a'au'au ma le matafaioi a le PVC sima pito i luma o lo'o faia i le ausiaina o se taunuuga maualuga.

 

Telefoni: + 86 757-23668166

Imeli: leguwe@aliyun.com