Leave Your Message

Su'esu'e le agava'a ole Leguwe Flexible PVC Plastering Corner Beads

2024-07-15 08:30:00

Pe a faʻapipiʻi ma faʻamaeʻaina tulimanu, o le faʻaaogaina o tulimanu tulimanu e taua mo se faʻapolofesa ma le umi o le taunuuga. Faatasi ai ma ituaiga eseese o pulu tulimanu o loʻo maua i le maketi,Leguwe Flexible PVC fa'apipi'i Corner Beadstulaga ese mo lo latou felagolagomai ma le faatuatuaina. I totonu o lenei blog, o le a matou suʻesuʻeina le faʻamoemoe ma faʻamanuiaga o le faʻaogaina o fasi tulimanu PVC i le faʻapipiʻiina o talosaga.

 

fetu'utu'una'i-pvc-si'i-manu-lopa-26v8

 filo tulimanu PVC, e pei o loʻo maua mai Leguwe, ua mamanuina e tuʻuina atu ai se pito saʻo ma umi i tulimanu faʻapipiʻi. E faia i mea e sili ona lelei PVC e mafai ona fetuutuunai, a'afiaga ma e sili ona pipii i le sima. O se tasi o faʻaoga muamua o fasi tulimanu PVC o le puipuia ma faʻamalosia tulimanu vaivai o puipui, puipuia le taʻeina, taʻe, ma ofuina i le taimi.

 

O lefetuutuunai o lopa tulimanu PVC Leguwee mafai ai ona faigofie ona faʻapipiʻiina i luga o tulimanu taumatau ma tulimanu faʻafefe, e faʻaogaina ai mo le tele o mamanu fale. Pe ose puipui totonu e 90-tikeri mata'utia po'o se koluma pito i fafo e lapotopoto pito, o nei tulimanu tulimanu e mafai ona faigofie ona fa'aoga mo se fa'ai'uga mama ma fa'aiila.

 

fetu'utu'una'i-pvc-si'i-manu-lopa-4cg1

I le faaopoopo atu i a latou galuega puipuia,fasi tulimanu PVCfesoasoani foi e faʻaleleia atili le matagofie o le faʻamaeʻaina. O le lamolemole ma e oʻo lava i luga o tulimanu tulimanu faʻamautinoa e oʻo lava i le pipii o le stucco, e maua ai se foliga le lelei ma faʻapolofesa. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o leoleo tulimanu PVC e faʻaumatia ai le taimi faʻaalu ma faʻalavelave masani masani o le palapala ma le oneone, faʻasaoina taimi ma tau o galuega.

 

 Leguwe Flexible PVC fa'apipi'i Corner Beadse 'ele fo'i, 'ele'ele ma le susu e fa'atatau i totonu ma fafo. Pe o se galuega faufale po'o se fa'afouga fa'apisinisi, o lo'o fa'amautu nei e maua ai le puipuiga tumau ma le fa'amaoni o le fausaga.

 

fetu'utu'una'i-pvc-si'i-manu-lopa-3w52

I se aotelega,fasi tulimanu PVC, aemaise lava i latou na ofoina mai e Leguwe, o se vaega taua tele i faʻaonaponei faʻapipiʻi ma faʻamaeʻaina talosaga. O latou agavaʻa, umi ma faigofie o faʻapipiʻi e avea ai i latou ma filifiliga sili mo konekarate ma tagata fiafia DIY. E ala i le tuufaatasiaLeguwe Flexible PVC fa'apipi'i Corner Beadsi lau isi poloketi, e mafai ona e faʻamautinoaina se faʻamaeʻaina maualuga ma faʻapolofesa o le a tumau i le suʻega o le taimi.

 

Telefoni: + 86-757-23668166

Imeli: leguwe@aliyun.com