Kategorije novic
Predstavljene novice

LEGUWE na sejmu ARCHIDEX predstavlja inovativne plastične rešitve

Foshan Shunde Leguwei Plastics Industrial Co., Ltd. bo predstavil vrhunske plastične rešitve, ki bodo zablestele na prihajajočem sejmu ARCHIDEX (malezijska razstava arhitekture, notranje opreme in gradbeništva). Razstava, ki bo potekala v kongresnem centru Kuala Lumpur v Maleziji od 3. do 6. julija 2024, bo podjetju LEGUWE zagotovila platformo za predstavitev svojih najnovejših izdelkov in interakcijo s strokovnjaki iz industrije in potencialnimi strankami. Stojnica podjetja številka 6k102 bo osrednja točka obiskovalcev, ki iščejo inovativne plastične rešitve za različne aplikacije v gradbeništvu in notranji opremi.

ogled podrobnosti
Raziskovanje prilagodljivosti Leguwe Fleksibilne lesene zrnate obrobe vogalnih robov L oblike PVC

Ko gre za projekte izboljšave doma, je iskanje pravih materialov, ki nudijo tako vzdržljivost kot fleksibilnost, ključnega pomena. Eden takih materialov, ki je v zadnjih letih pridobil na priljubljenosti, je PVC obloga. Natančneje, Leguwe Flexible Wooden Grain PVC L Shape Corner Edge Trim je pritegnila pozornost številnih lastnikov stanovanj in izvajalcev zaradi svoje edinstvene kombinacije lesene estetike in PVC-ja inherentne prilagodljivosti.

ogled podrobnosti
Katera je najvarnejša zaponka za stopnice?: Leguwe fleksibilna, okolju prijazna plastična zaponka za stopnice

Ko gre za zagotavljanje varnosti naših domov in javnih prostorov, je vidik, ki je pogosto spregledan, zasnova in materiali stopniščnih robov. Stopniščni robovi imajo ključno vlogo pri preprečevanju zdrsov in padcev, zlasti na stopnicah z veliko prometa. V tem članku bomo razpravljali o pomenu izbire najvarnejših stopniščnih robnikov in o tem, kako fleksibilne okolju prijazne plastične PVC robnike za stopnice Leguwe izstopajo kot prva izbira v tem pogledu.

Razumevanje vsestranskosti penaste PVC plošče

Ko gre za vsestranske materiale za gradbeništvo in predelovalno industrijo, so penjene PVC plošče odlična izbira. Ta inovativni material, znan tudi kot trakovi iz plastične PVC pene, ima široko paleto prednosti in aplikacij, zaradi česar je priljubljena izbira za različne projekte.

Odkrijte vsestranskost PVC U-profilov Leguwe

Plastični profilni trakovi U-kanalov spremenijo igro, ko gre za vsestranske in trpežne materiale. Leguwe PVC U Channel Profile Strips je eden takšnih izdelkov, ki povzroča valove v različnih panogah. Zaradi svojih edinstvenih lastnosti in prilagodljivosti je ta inovativni material našel široko uporabo.

ogled podrobnosti
Razumevanje pomena prehodnih profilov za ujemanje tal

Ko gre za tla, je zaključna obdelava ključnega pomena za ustvarjanje brezšivnega in poliranega videza. Prehodni profili igrajo ključno vlogo pri doseganju tega, saj zagotavljajo gladek in lep prehod med različnimi vrstami talnih oblog. V tem spletnem dnevniku bomo raziskali pomen prehodnih profilov in kako lahko izdelki, kot so prehodni trakovi za PVC talne obloge Leguwe in prehodni dekorativni profili iz mehkega vinila Leguwe, izboljšajo splošni videz vašega prostora.

ogled podrobnosti
Zunanja PVC obloga: spajanje dolgih kosov Vedno je dobro, da svoje dele posušite in preverite, ali se dobro prilegajo, preden nanesete kakršno koli lepilo ali pritrdilne elemente.

Ko gre za pritrjevanje velikih količin zunanjih PVC oblog, je pomembno, da si vzamete čas in zagotovite pravilno prileganje, preden uporabite kakršno koli lepilo ali pritrdilne elemente. Vnaprejšnja suha montaža delov vam prihrani čas in poznejše težave. PVC obloga je priljubljena izbira za razširitve...