Leave Your Message

Категории на вести
Избрани вести

LEGUWE претставува иновативни пластични решенија во ARCHIDEX

2024-06-24 08:33:57
куала-лумпур-конвенциски центар-малезијци5

 

Foshan Shunde Leguwei Plastics Industrial Co., Ltd. ќе донесе врвни пластични решенија кои ќе блеснат на претстојната ARCHIDEX (Малезиска Архитектура, Изложба за внатрешен дизајн и градба). Изложбата, планирана да се одржи во Конгресниот центар во Куала Лумпур во Малезија од 3 до 6 јули 2024 година, ќе му обезбеди на LEGUWE платформа за да ги прикаже своите најнови производи и да комуницира со професионалци од индустријата и потенцијалните клиенти. Штандот на компанијата со број 6k102 ќе биде фокусна точка за посетителите кои бараат иновативни пластични решенија за различни апликации за градба и внатрешен дизајн.

 
куала-лумпур-конвенционален центар-малезија-3tnc

Како водечки производител на висококвалитетни пластични производи, LEGUWE е посветен на обезбедување иновативни и одржливи решенија за да ги задоволи постојано променливите потреби на индустријата за архитектура и внатрешен дизајн. Со фокус на квалитетот, издржливоста и флексибилноста на дизајнот, разновидните производи на компанијата ги задоволуваат потребите на широк спектар на апликации, вклучувајќи мебел, декоративни елементи и градежни материјали.

 

Во ARCHIDEX, LEGUWE ќе го истакне своето широко портфолио на пластични производи, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на декоративни панели, компоненти за мебел и градежни елементи. Посетителите на штандот можат од прва рака да ја искусат разновидноста и естетската привлечност на производите на LEGUWE и да добијат увид во посветеноста на компанијата за еколошка одржливост преку употреба на еколошки материјали и производствени процеси.

 

куала-лумпур-конвенционален центар-малезија-44y6

Покрај прикажувањето на своите производи, учеството на LEGUWE во ARCHIDEX обезбедува и можност за поврзување со професионалци од индустријата, архитекти, дизајнери на ентериер и градежни професионалци. Изложбата ќе послужи како платформа за вмрежување, размена на знаење и соработка, дозволувајќи му на LEGUWE да создаде нови партнерства и да ги зајакне постоечките односи во малезиските и меѓународните заедници за дизајн и архитектура.

 

Со учеството во ARCHIDEX, LEGUWE има за цел да ја консолидира својата позиција како доверлив снабдувач на иновативни пластични решенија за архитектурата, дизајнот на ентериер и градежништвото. Изложбата и дава на компанијата вредна можност да ја покаже својата посветеност на извонредност, одржливост и задоволство на клиентите, додека се вмрежува со засегнатите страни во индустријата и ги прикажува своите најнови производи.

 
Телефон:+86-757-23668166
Е-пошта:leguwe@aliyun.com