Leave Your Message

E aʻo e pili ana i ka Leguwe's Flexible Wood Grain PVC L-Shaped Corner Decorative

2024-09-02 08:30:00

I ka wā e pili ana i ka hoʻolālā o loko a me ka hoʻoponopono hou ʻana i ka home, hiki i ka nānā ʻana i nā kikoʻī ke hoʻololi nui i ke ʻano holoʻokoʻa a me ke ʻano o kahi ākea. ʻO kahi kikoʻī i ʻike pinepine ʻole ʻia e pāʻani i ke kuleana koʻikoʻi i ka aesthetics a me ka hana ʻana, ʻo ia ke koho o ka ʻoki ʻoki.ʻO Leguwe's Flexible Wood Grain PVC L-Shaped kihi kihiʻO ka hoʻonaninani he koho maʻalahi a kūpono no ka hoʻopau ʻana i nā kihi a me nā kihi, e hāʻawi ana i ka pale a me ka nānā poli.

 

flexible-wooden-grain-pvc-l-shape-corner-edge-trim-2eoo

No ka hoʻomaopopo pono i ka waiwai o Leguwe flexible wood grain PVC L-shaped corner trim, pono ʻoe e hoʻomaopopo mua i ka ʻokoʻa ma waena o PVC flexible a me PVC kuʻuna. ʻO PVC, a i ʻole polyvinyl chloride, he polymer plastic synthetic i hoʻohana nui ʻia i ke kūkulu ʻana a me ka hoʻolālā o loko no kona lōʻihi a me ka versatility. ʻOkoʻa ka edging PVC kuʻuna a hiki ke paʻakikī ke hana pū me, ʻoi aku ka hana me nā kihi a me nā ʻano like ʻole. ʻO PVC hikiwawe, ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, e like me nā huahana a Leguwe, ua hoʻolālā ʻia e maʻalahi a maʻalahi hoʻi i ka lawelawe ʻana, i mea kūpono no nā ʻaoʻao curved a i ʻole ʻano like ʻole.

 

ʻO ke ʻano ʻano lāʻau oLeguwe Flexible Wood Grain PVC L Shape Corner Trimhoʻohui i kahi pā o ka mahanahana kūlohelohe a me ka nani i kēlā me kēia wahi, e lilo ia i koho kaulana no nā noi hale a me nā ʻoihana. ʻO kona hoʻolālā L-like e hiki ai ke hoʻokomo pono ʻia a puni nā kihi, e hāʻawi ana i kahi hoʻopau maʻemaʻe a ʻoihana. Eia kekahi, ʻo ka maʻalahi o ka mea hoʻonaninani e hōʻoia i hiki ke hoʻololi ʻia i nā kihi like ʻole a me nā contours me ka ʻole o ka pono o ka ʻoki a me ke ʻano paʻakikī.

 

flexible-wooden-grain-pvc-l-shape-corner-edge-trim-21ma

Ma ke ano o ka pono,ʻO ka ʻoki ʻoki kihi kihi ʻo Leguwe i ka lāʻau maʻalahi PVChāʻawi i ka pale maikaʻi loa i ka hopena a me ka abrasion, pale i nā kihi mai ka pōʻino a hoʻolōʻihi i ke ola o ka ʻili. ʻO kona mau mea hoʻoheheʻe ʻia e kūpono no ka hoʻohana ʻana i nā wahi e pili ana i ka wai, e like me nā lumi kuke a me nā lumi lumi.

 

I ka hōʻuluʻulu ʻana, ʻo ka mea e hoʻokaʻawale ai i ka PVC maʻalahi mai ka PVC kuʻuna ʻo kona maʻalahi a me ka maʻalahi o ka lawelawe ʻana. ʻO Leguwe's Flexible Wood Grain PVC L-Shaped Corner Decorative e hoʻokomo i nā pono o ka PVC maʻalahi, e hāʻawi ana i kahi hopena ʻano, lōʻihi a me ka hoʻohana ʻana no ka hoʻopau ʻana i ke kihi a me ke kihi. Inā ʻoe e hoʻomaka ana i kahi papahana hoʻoponopono a makemake wale paha e hoʻonui i ka hoʻopiʻi ʻike maka o kou wahi, pono e noʻonoʻo ʻia kēia hoʻopau lihi hou no kona kūpono a me ka nani.

 

Kelepona: +86 757-23668166

Leka uila: leguwe@aliyun.com