Leave Your Message

E ʻike i ka maʻalahi o Leguwe Flexible PVC Plastering Corner Beads

2024-07-15 08:30:00

I ka hoʻopili ʻana a me ka hoʻopau ʻana i nā kihi, pono ka hoʻohana ʻana i nā peʻa kihi no ka hopena ʻoihana a paʻa. Ma waena o nā ʻano like ʻole o nā lei kihi i loaʻa ma ka mākeke,Leguwe Flexible PVC Pa'i Kihi Leikū i waho no ko lākou versatility a me ka hilinaʻi. Ma kēia blog, e ʻimi mākou i ke kumu a me nā pono o ka hoʻohana ʻana i nā ʻāpana kihi PVC i nā noi plastering.

 

flexible-pvc-plastering-corn-beads-26v8

 Nā lei kihi PVC, e like me nā mea i loaʻa mai Leguwe, ua hoʻolālā ʻia e hāʻawi i kahi kihi pololei a paʻa i nā kihi i hamo. Hana ʻia lākou me nā mea PVC kiʻekiʻe i hiki ke maʻalahi, kūpaʻa i ka hopena a loaʻa i ka pili maikaʻi i ka plaster. ʻO kekahi o ka hoʻohana mua ʻana i nā ʻāpana kihi PVC ʻo ia ka pale a hoʻoikaika i nā kihi nāwaliwali o nā paia, e pale aku i ka ʻokiʻoki, ka haki ʻana, a me ka ʻaʻahu ʻana i ka wā.

 

ʻO kaka maʻalahi o nā lei kihi PVC Leguwehiki iā lākou ke hoʻokomo maʻalahi ma nā kihi ʻākau a me nā kihi curved, e kūpono iā lākou no nā ʻano hoʻolālā hale like ʻole. Inā paha he paia o loko me kahi kihi 90-degere ʻoi a i ʻole he kolamu waho me nā ʻaoʻao pōʻai, hiki ke hoʻohana maʻalahi kēia mau peʻa kihi no kahi hoʻopau maʻemaʻe.

 

flexible-pvc-plastering-corn-beads-4cg1

Ma waho aʻe o kā lākou hana pale,Nā ʻāpana kihi PVCkōkua pū i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka nani o ka ʻili i hoʻopau ʻia. ʻO ka maʻemaʻe a me ka ʻili o nā peʻa kihi e hōʻoia i ka hoʻopili ʻana o ka stucco, ka hopena i kahi hiʻohiʻona ʻole a ʻoihana. Eia kekahi, me ka hoʻohana ʻana i nā kiaʻi kihi PVC e hoʻopau i nā ʻano hana kuʻuna a me ka pilikia o ka lepo a me ke one, mālama i ka manawa a me nā koina hana.

 

 Leguwe Flexible PVC Pa'i Kihi Leiʻo ia hoʻi ka ʻōpala, ka corrosion a me ka maʻamau e hiki ai iā lākou ke kūpono no nā noi o loko a me waho. Inā he pāhana kūkulu hale a hoʻoponopono hou ʻana paha, hāʻawi kēia mau peʻa kihi i ka pale mau loa a me ka pololei o ke kūkulu ʻana.

 

flexible-pvc-plastering-corn-beads-3w52

I ka hōʻuluʻulu manaʻo,Nā ʻāpana kihi PVC, ʻoi aku ka nui o nā mea i hāʻawi ʻia e Leguwe, he mea koʻikoʻi loa ia i ka plastering hou a me ka hoʻopau ʻana i nā noi. ʻO kā lākou versatility, lōʻihi a me ka maʻalahi o ka hoʻonohonoho ʻana e hoʻolilo iā lākou i koho kiʻekiʻe no nā mea ʻaelike a me nā mea hoihoi DIY. Ma ka hoʻokomo ʻanaLeguwe Flexible PVC Pa'i Kihi Leii kāu papahana aʻe, hiki iā ʻoe ke hōʻoia i kahi hoʻopau kiʻekiʻe a me ka ʻoihana e kū i ka hoʻāʻo o ka manawa.

 

Kelepona: + 86-757-23668166

Leka uila: leguwe@aliyun.com