Leave Your Message

LEGUWE præsenterer innovative plastløsninger på ARCHIDEX

24-06-2024 08:33:57
kuala-lumpur-kongrescenter-malaysiabs5

 

Foshan Shunde Leguwei Plastics Industrial Co., Ltd. vil bringe banebrydende plastløsninger til at skinne på den kommende ARCHIDEX (malaysisk arkitektur, interiørdesign og konstruktionsudstilling). Udstillingen, der er planlagt til at blive afholdt i Kuala Lumpur Convention Center i Malaysia fra 3. til 6. juli 2024, vil give LEGUWE en platform til at fremvise sine nyeste produkter og interagere med branchefolk og potentielle kunder. Virksomhedens stand nummer 6k102 vil være omdrejningspunktet for besøgende, der leder efter innovative plastløsninger til en række forskellige konstruktions- og indretningsapplikationer.

 
kuala-lumpur-kongrescenter-malaysia-3tnc

Som en førende producent af højkvalitets plastprodukter er LEGUWE forpligtet til at levere innovative og bæredygtige løsninger for at imødekomme de stadigt skiftende behov i arkitektur- og indretningsindustrien. Med fokus på kvalitet, holdbarhed og designfleksibilitet opfylder virksomhedens mangfoldige produkter behovene for en bred vifte af applikationer, herunder møbler, dekorative elementer og byggematerialer.

 

Hos ARCHIDEX vil LEGUWE fremhæve sin omfattende plastikproduktportefølje, herunder men ikke begrænset til dekorative paneler, møbelkomponenter og konstruktionselementer. Standbesøgende kan på første hånd opleve LEGUWEs alsidighed og æstetiske tiltrækningskraft og få indsigt i virksomhedens engagement i miljømæssig bæredygtighed gennem brug af miljøvenlige materialer og produktionsprocesser.

 

kuala-lumpur-kongrescenter-malaysia-44y6

Udover at fremvise sine produkter, giver LEGUWEs deltagelse i ARCHIDEX også mulighed for at netværke med branchefolk, arkitekter, indretningsarkitekter og byggefagfolk. Udstillingen vil tjene som en platform for netværk, videnudveksling og samarbejde, hvilket giver LEGUWE mulighed for at skabe nye partnerskaber og styrke eksisterende relationer inden for malaysiske og internationale design- og arkitektursamfund.

 

Ved at deltage i ARCHIDEX sigter LEGUWE på at konsolidere sin position som en betroet leverandør af innovative plastløsninger til arkitektur-, indretnings- og byggeindustrien. Showet giver virksomheden en værdifuld mulighed for at demonstrere sit engagement i ekspertise, bæredygtighed og kundetilfredshed, samtidig med at netværke med industriens interessenter og fremvise sine nyeste produkter.